Til forsiden
Printvenlig side
Find vej
Links
Sitemap
Få teksten læst op
Til forsiden
Film om Solgaven


Solgavens brochure


Dagcenterpjece


Aflastningsbolig


Aktivitetstilbud


Solgavens køkken


Køkkenets åbningstider er fra kl. 7.00 - 19.15.

Køkkenet producerer kun til eget hus og gør stor brug af årstidens frugt og grøntsager. Vi bruger en del økologiske varer: friske æg, skæreoste, mælkeprodukter, juice, kaffe og sukker. Vi bager vort eget brød, så der altid er frisk franskbrød til morgenmaden. Vi  bruger økologisk mel, hvor det er muligt.

I køkkenet er der kun ansat uddannet personale: ernæringsassistenter og kokke. De tilbereder diæter efter behov. Vi fokuserer på den gode hverdagsmad, hvor kvalitet, smag og ernæring er i højsædet. 

Vi har caféservering, hvor beboere og daggæster vælger mellem 3 retter mad og dagens salat med brød. Dette kan nydes i vores store spisestue.

Til aften serveres der smørrebrød, kold buffet, suppe og sommetider 1 lun ret. Det hele anrettes på vores store buffet.

Beboernes gæster og pårørende er velkomne til at købe mad uden forudbestilling, dog skal der gøres opmærksom på at ved flere gæster eller hvis ønsket er luxussmørrebrød (aften), skal dette bestilles mindst 3 dage før.

Når en beboer har fødselsdag er der ønskemenu, hvor der kan vælges 2 yndlingsretter, som alle i huset så får at spise den dag.

Der er mulighed for at leje vores pejsestue, der højst kan være 16 personer. Dagens menu kan bestilles til middag eller der kan bestilles luksus-smørrebrød til aften.

Vores café er åben fra kl. 10.30-19.15, hvor der er mulighed for at købe en lille een, som kan nydes i spisestuen eller i rygeafdelingen.

Vi glæder os til at betjene jer i vores café.


 

Køkkenets lækre forret til høstfest
Sidst ændret: 27-06-2016
Solgaven har driftsoverenskomst
med Den Sociale Virksomhed


Solgaven
Skovbakken 126, 3520 Farum
Tlf.: 44 95 44 99, Fax: 44 99 19 74
solgaven@regionh.dk